1985
100 metrekarelik küçük bir mutfakta 5 kişi ile günlük 500 kişilik üretime başladık.
1990
4.000 metrekarelik tesisimizle Türkiye’yi “yemek fabrikası Keyveni” ile tanıştırdık.
2000
Hazır Yemek sektörünün, otomatik konveyörlü (el değmeden) sebze meyve yıkama makinesine sahip olan ilk firması olduk.
2002
Hazır yemek sektörünün, kendi bünyesinde laboratuara sahip olan ilk firması olduk.
2004
Kendi ekmeğimizi ve yaş pasta dahil diğer tüm patiserrie ürünlerini üretmeye başladık.
2005
Sektörün, ISO 22.000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi ve OHSAS 18001 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemi Belgelerini bir arada alan ilk firması olduk.
2006
Yemek yarışmamız “Türkiye’nin Keyveni’si Aranıyor”’u tüm ülke genelinde başlattık.
2007
Kalite ve Sistem Belgelerini TSE’nin kendisi tarafından alan ilk firma olduk.
2008
Darüşşafaka ile işbirliği içinde öğrenciler için çeşitli eğitimler ve yarışmalar düzenlemeye başladık.
2009
Toplam 200 kişilik üretim ve servis ekibimiz ile günlük 15.000 kişilik üretim kapasitesine ulaştık.
2010
Kırmızı şeker pancarı turşusundan, biber, salatalık turşusuna kadar yemek verdiğimiz firmalar için turşu üretimi yapmaya başladık.
2011
Kurucu Yönetim Kurulu Başkanımız Sadık Çelik İYSAD (İstanbul Yemek Sanayivileri Derneği) Başkanlığına seçilerek sektörün başına geçti.
2012
Devlet Okullarında ücretsiz yemek uygulamasına gönüllü olarak Obezite ile Mücadeledeki duyarlılığımızı ve sosyal sorumluluk bilincimizi bir kez daha ortaya koyduk.
2012
%100 dana eti kullanarak kendi bünyemizde mantı üretimine başladık.
2014
ISO 10002 ( Müşteri memnuniyeti yönetim sistemi) belgesini ilk kullanan firmalardan biri olduk.
2014
İTO tarafından, sektörde ödediğimiz yüksek vergilere binaen üst üste takdirname ile ödüllendirildik
2016
Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından tüketicilere tavsiye edilen marka olduk ve Altın Marka ödülüne layık görüldük.