Taşıma Yemek
Modern tesisimizde her gün onbinlerce kişiye yemek üreterek lezzet dostlarına ulaşıyoruz.
İstanbul Okmeydanı’nda bulunan 4.000 metrekarelik AB standartlarında son teknoloji ile üretim yapıyoruz
Modern ve geniş bir merkez mutfağa sahip olmanın avantajı ile ekmek imalatı, et işleme, mantı, sütlü tatlı, baklava, pasta ve patisserrie ürünlerini kendi çatımız altında üretebildiğimiz için müşterilerimizin A’dan Z’ye her türlü gıda ihtiyacının tek tedarikçisiyiz. Keyveni, müşterilerine dışarıdan satın alınmış ya da işlenmiş ürünleri sunmamak için özen gösterir.
Taşıma yemek sisteminde müşterilerimize yemek takımlarından, benmariye, bulaşık makinelerinden su sebillerine, yemekhane dekorundan yemeğin servisini yapacak personel ekipmanının tedarikine kadar tam hizmet sunuyoruz.
Yemeklerimizin müşterilere ulaştırılması süreci
1
Üretim
Usta aşçılarımız tarafından en kaliteli malzemelerle yemeklerin üretimi yapılır.
2
Saklama
Etli yemekler 75 derecenin üstünde, salatalar 10 derecenin altında termoboxlara konulur.
3
Taşıma
Yemekler özel klimalı dağıtım araçlarına yüklenerek yola çıkartılır.
4
Hedef
Mühürlenen termoboxlar kurumun proje yöneticisi tarafından açılmak üzere teslim edilir.