Yerinde Üretim


Keyveni, kendi mutfak alanına sahip firmalara yerinde üretim hizmeti de vererek yerinde projelere de lezzet, sağlık, hijyen ve kaliteyi taşıyor.



Yerinde üretim projelerinde müşteri isterse belirlenen alana Keyveni tüm ekipmanları ile tam donanımlı bir mutfak kurar. Usta aşçıları da, yemeğin sunumundan sorumlu olacak servis personelini de özenle seçer ve gerekli eğitimlerden sonra göreve başlatır. Üretim aşamasında her projede gıda mühendisi proje müdürü olarak o noktada sürekli görev alır ve tıpkı merkez mutfakları gibi kalite, gıda güvenliği ve hijyen sistemlerini yürütür, denetim ve kontrolleri sağlar. Böylece Keyveni’nin bütün yerinde üretim projeleri merkez mutfak ile aynı kalite standartlarına sahip olur.


Teklif Alın!Müşteri Girişi