Keyveni‘de üretim aktif, dinamik ve heyecanlı. Her gün taze meyve ve sebzeler özenle seçilmiş bir şekilde geliyor. .Dikkatle ayıklanan sebzeler defalarca usulüne uygun olarak yıkama işlevine tabi tutuluyor. Ve daha sonra ustalarımızın lezzetli ellerine teslim ediliyor.
Hazırlık aşamasında yıkama, doğrama, şekil vermede kullanılan makineler üretimimizin hızını arttırıyor ve standart kalitede ürünler ortaya koymamızı sağlıyor. Yemekler kendine has pişirme usulüne ve sıcaklıklarına dikkat edilerek pişiriliyor. Fonksiyonel yüksek kapasiteli fırınlar ,mantı yapma makinesi,baklava makinesi ,yıkama makineleri gibi çeşitli makineler teknolojiyi mutfağımızla buluşturuyor.Sebze ve meyveler gibi aynı zamanda etlerde günlük olarak taze geliyor, kendi kasaplarımız tarafından işleve tutularak yemeklerde kullanılmaya hazır hale getiriliyor.
Evimizdekine yakın lezzette doğallığını kaybetmeyen bir üretim daima hedefimiz. Bu anlamda yaprak sarması, lahana sarması gibi dolma türevleri, pide, pizza çeşitlerimiz, turşularımız tamamen el yapımı. Yine aynı şekilde sütlü ve şerbetli tatlılar kendi üretimimiz. Ayrıca belirtmek isterim ki yemeklerimizde katkı maddesi kullanmıyoruz.
Sıcak ve soğuk yemekler unlu gıdalar, salatalar, tatlılar hepsi farklı farklı bölümlerde
teknolojinin kullanılarak üretim proseslerine uygun şekilde yapılmasıyla seri bir şekilde
lezzetten ödün vermeyen nitelikte ürünler sunuyoruz. Ayrıca bu sekilde her ürünü kendine
ait ayrı alanda pişirmemiz gıda güvenliği açısından önem teşkil ediyor. HACCP ve ISO
gibi gıda güvenliği yönetim sistemlerine uygun standartlarda üretim yapıyoruz. Üretimimizin her alanında görevli denetimi sağlayan gıda mühendisi arkadaşlarımız var. Ortamın ve çalışanların hijyenine, kılık, kıyafet, eldiven, bone kullanımına disiplinli bir süreklilikle dikkat ediliyor. Ürünlerimizde bakteriyel üreme olmaması için uygun taşıma sıcaklıklarında müşterilerimize ulaştırıyoruz.
ÜRETİM VE PLANLAMA MÜDÜRÜ / GIDA MÜHENDİSİ
ERAY SÜNE